Jukolan ja Venlojen viestit juostiin Virolahdella

20.6.2011

KEV:n suunnistajat olivat vauhdissa Jukolan viestissä. Miehet sijalle 329 ja naiset sijalle 516. Erä-Veikoilla oli mukana kisoissa 3 mies ja 2 naisjoukkuetta.

Suunnistuksen juhlaa vietettiin jo 63. kertaa juostussa Jukolan Viestissä Haminan kupeessa, Virolahdella. Venlojen viestissä KEV:n nelikko Annukka Ojala, Tiia Pitkänen, Sofia Ervasti ja Elina Määttä sijoittuivat sijalle 516. ja KEV II:n nelikko Sanna Pitkänen, Jaana Heikkinen, Tanja Pitkänen ja Anne Määttä sijalle 544. Voiton kisassa vei ruotsalainen Domnarvets, toisena oli Tampereen Pyrintö ja kolmantena Lidingö (SWE).

Jukolan Viestin voitto meni jälleen Norjaan Halden SK:lle. Toiseksi ja kolmanneksi  ehtivät suomalaiset Kalevan Rasti ja Delta.
KEV:n joukkueet olivat sijoilla 329, 856 ja 1057.
KEV I:ssa suunnistivat Santeri Aikio, Ollimatti Heikkinen, Tapio Tahkola, Esa Heikkinen, Kari Keränen, Teemu Tauriainen ja Tuomo Heikkinen. Parhaimmillaan joukkue oli sijalla 278 toisessa vaihdossa.  KEV II:n seitsikon muodostivat Timo Ronkainen, Seppo Linjakumpu, Jari Oikarainen, Väinö Ronkainen, Severi Aikio, Ahti Kinnula ja Hannu Ervasti. KEV III:ssa suunnistivat Tomi Pitkänen, Turo Murtovaara, Vilho Pitkänen, Jouko Tauriainen, Samuli Ervasti, Rauno Mourujärvi ja Mikko Pitkänen.

KEV:n nuoret suunnistajat olivat hyvässä vauhdissa ja antavat luvan odottaa edelleen parempia sijoituksia tulevista viesteistä.
Seuraavan kerran Jukolan viesti, "Valio-Jukola",  suunnistetaan Vantaan Hakunilan Urheilupuistossa 16.17.6.2012.

Tulokset: http://www.jukola2011.net/