Uinti

Kuusamon Uimahalli

 

 

Tervetuloa uimaan!

 

SYKSYN UINTIRYHMÄT

Syksyllä 2021 alkavat uintiryhmät ovat täynnä. Mahdollisia vapautuneita peruutuspaikkoja ryhmiin voi kysellä elokuusta alkaen sähköpostilla osoitteesta kev.uinti@gmail.com. Uintijaoston väki lomailee heinäkuun ja sähköpostiviesteihin vastaillaan jälleen elokuussa. Hyvää kesää!

 

 

Uintiryhmät 

 

Pienen altaan uimarit ovat 5-6 v, he totuttelevat veteen ja tutustuvat eri uintilajeihin leikin varjolla. Harjoituskertoja on syyskaudella 10.

Isossa altaassa uivat vesi- ja teknikkarallilaiset.

Vesiralli on 7-10 v ja siinä tutustutaan uintitekniikoiden lisäksi muihin vesipetojen suosikkeihin vesipalloon, uimahyppyihin ja taitouintiin, uimataitoa vaaditaan 25-50m. Harjoituskertoja on 12.

Tekniikkarallin tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy lopulta uimaan 100m sekauintia kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla. Jos jaksat uida yhtäjaksoisesti 50m ja osaat jo tekniikkaa, kuulut tähän ryhmään. Harjoituskertoja on 15.

Aikuisten uinnin tekniikkakursseista ilmoitellaan erikseen.

Jos sinua kiinnostaa uinnin ohjaaminen eri ikäisille lapsille ja nuorille, olet tervetullut mukaan toimintaamme! Et tarvitse pätevyyttä, jaosto kouluttaa. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Tarvitsemme altaan reunalle lisää aikuisia vastuuhenkilöitä!

Vanhemmat ja huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan, ja tarvitsemmekin altaan reunalle lisää aikuisia vastuuhenkilöiksi.

Mikäli sinulla on kiinnostusta liittyä joukkoomme ohjaajaksi tai apuaohjaajaksi, ota rohkeasti yhteyttä! Lajituntemus ei ole välttämätöntä heti aluksi, vaan innostus ja kiinnostus lajia kohtaan! Kysy lisää kev.uinti(at)gmail.com


 

 

 

   

Uintijaoston yhteinen sähköpostiosoite:
kev.uinti(at)gmail.com
Huom! Kirjoita viestin aiheeseen sen henkilön nimi, jolle haluat viestin laittaa.

Ohjaajat tavoitat myös uimahallilta ennen uimavuorojen alkua.

Kev Toimisto/Uintijaosto
Vanttajantie 6 B
93600 Kuusamo
p. 040 148 5533
Puheenjohtaja 
Eija Lehtonen
kev.uinti(at)gmail.com
Sihteeri
Kirsi Hyvärinen-Lämsä
kev.uinti(at)gmail.com
Kuusamon Erä-Veikkojen Kilpauimarit haluaa kiittää Kuusamon energia- ja vesiosuuskuntaa harrastetukirahasta!