Uinti

Kuusamon Uimahalli

 

 

Uintiryhmät 

Pienen altaan uimarit ovat 5-6 v, he totuttelevat veteen ja tutustuvat eri uintilajeihin leikin varjolla. Harjoituskertoja on syyskaudella 10. Alkeisryhmään otetaan 8 uimaria ja jatkoryhmään 4 uimaria.

Isossa altaassa uivat vesi- ja teknikkarallilaiset.

Vesiralli on 7-10 v ja siinä tutustutaan uintitekniikoiden lisäksi muihin vesipetojen suosikkeihin vesipalloon, uimahyppyihin ja taitouintiin, uimataitoa vaaditaan 25-50m. Vesiralli 2:een mahtuu 5 uimaria. Harjoituskertoja on 12.

Tekniikkarallin tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy lopulta uimaan 100m sekauintia kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla. Jos jaksat uida yhtäjaksoisesti 50m ja osaat jo tekniikkaa, kuulut tähän ryhmään. Molempiin ryhmiin mahtuu 5 uimaria. Harjoituskertoja on 15.

Aikuisten uinnin tekniikkakursseista ilmoitellaan erikseen.

Jos sinua kiinnostaa uinnin ohjaaminen eri ikäisille lapsille ja nuorille, olet tervetullut mukaan toimintaamme. Et tarvitse pätevyyttä, jaosto kouluttaa. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Tarvitsemme altaan reunalle lisää aikuisia vastuuhenkilöitä!

Vanhemmat ja huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Meillä on jo innokkaita valmentajia, mutta lisäksi tarvitsemme väkeä altaan reunalle vastuuhenkilöiksi. Lajituntemus ei ole välttämätöntä heti aluksi, vaan innostus ja kiinnostus lajia kohtaan! Kysy lisää kev.uinti(at)gmail.com


 

 

 

   

Uintijaoston yhteinen sähköpostiosoite:
kev.uinti(at)gmail.com
Huom! Kirjoita viestin aiheeseen sen henkilön nimi, jolle haluat viestin laittaa.

Ohjaajat tavoitat myös uimahallilta ennen uimavuorojen alkua.

Kev/Uintijaosto
Vanttajantie 6 B
93600 Kuusamo
p. 08-818 1122
Puheenjohtaja
Merja Tuomivaara
p. 0408154634

Sihteeri
Siru Voutilainen
 p. 0400588157