Ajankohtaista

Tunturi Tempo pyörän voitti arvonnassa Eetu Karjalainen. Onnittelut voitosta!
KEV järjestää sulkapallokoulutusta kaikille asiasta kiinnostuneille. Lapset, harrastajat tai enemmän pelanneet, kaikki ovat tervetulleita. Koulutusjakson jälkeen on mahdollisuus osallistua pienimuotoiseen turnaukseen iltapäivän puolella. Tapahtuma on osa Kuusamon kaupungin liikuntaviikkoa 11.-19.5.2019.
KEV hallitus linjasi kokouksessaan, että KEV:n toimistopäivä on viikoittain maanantaina. Muina päivinä laskut, tai muun postin toimistolle voi jättää keilahallin kassalle. Laskujen maksut hoidetaan keväällä kaksi kertaa kuukaudessa, puolessa kuuta ja loppukuussa. Toimistoa koskevat kyselyt voi toimittaa toiminnanjohtajalle, puh. 0400-706433 tai sähköpostilla seppo.linjakumpu@kev.fi.
KEV kevätkokous pidetään 9.5. klo 18 Kuusamon kaupungintalolla, valtuustosalissa. Esillä sääntöjen määräämät asiat; toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2018. Hallituksen kokous klo 16.30 samassa paikassa.
KEV hakee seuraohjaajaa tekemään työtä KEV:n jaostojen ja nuorten harrastajien kanssa.
Kilpailut alkavat klo 18.00. "Ylämäkikisat". Lähtö ja maali sarjoissa 6-10v pikkuhyppyrimäen luona. Muissa sarjoissa lähtö pikkuhypyrillä ja maali stadioninin mäen päällä. (Stadion ei hiihtokäytössä)
RSS ATOM