Ajankohtaista

Kuusamon Erä-Veikot ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 1.6.2020 klo 18 Kuusamon kaupungintalolla, valtuustosalissa. KEV hallituksen kokous klo 16.30 samassa paikassa.
KEV henkilöstö on lomautettu toistaiseksi 14.4.2020 alkaen korona-epidemian takia. Seppo ja Päivi käyvät viikoittain hoitamassa toimistolla seuran juoksevia asioita.
Kuusamon keilahalli sulkee ovensa toistaiseksi ke 18.3. klo 8 alkaen. Syynä sulkemiseen on viranomaisten määräykset, joilla on tarkoitus rajoittaa koronaviruksen leviämistä. KEV seuraa viranomaisten ohjeita ja tiedottaa, kun keilahalli avataan uudelleen yleisölle.
KEV:n hallitus on päättänyt toistaiseksi keskeyttää seuran harjoitus- valmennus- ja kilpailutoiminnan. Alla tiedote asiasta.
Perinteiset Vasaraperän PK-hiihdot pidetään hiihtolomaviikolla torstaina 5.3. klo 18 Vasaraperän valoladulla. Sarjoja tarpeen mukaan nuorille, aikuisille ja veteraaneille. Ilmoittautumiset 3.3. klo 16 mennessä sähköpostilla seppo.linjakumpu@kev.fi tai KEV toimistolle. Tervetuloa!
RSS ATOM