Ajankohtaista

Heinäkuun lopulla kisataan perinteinen Koillismaan Rastipäivät; kaksi päivää Posiolla Kerkkämännikössä ja kaksi päivää Vasaravaarassa Kuusamon puolella. Kuusamossa kisataan rastipäivien ohella myös la 27.7. Inov8- osakilpailu sekä su 28.7. Pohjois-Pohjanmaan AM-pitkämatka sekä Kultainen Kompassi- osakilpailu.
kev.fi/hallitus/alaosastot/käylän kiri
KEV järjestää sporttikerhotoimintaa heinäkuun ajan Kuusamossa. Toiminta on suunnattu erityisesti 8-12 vuotiaille ja ohjelmassa on luvassa erilaisia liikunnallisia leikkejä, pelejä ja mukavaa tekemistä. Maksuttomia kerhoja pidetään viikoittain Käylässä, Rukalla, Vuotunki/ Määttälänvaarassa ja taajaman urheilukentällä. Toivomme ilmoittautumista etukäteen, mutta mukaan pääsee myös paikan päällä ilmoittautumalla. Mukaan kannattaa varata sään mukaiset liikuntavarusteet, juomapullo ja reipasta mieltä. Tervetuloa!
KEV Hallitus on valinnut Julia Pätsin uudeksi seuraohjaajaksi. Julia Pätsi aloitti työnsä seurassa 3.6.2019. Seuraohjaaja on jaostojen apuna ohjauksessa sekä ohjaa kesän aikana erikseen sovittavia ryhmiä.
Tiistaina suunnistetaan 4 kertaa ennen juhannusta. Mukana lasten Hippo-rastit siimarin kera ja kuntosarjalaisille normaaliradat. Tarkempia tietoja Suunnistussivuilla.
Tunturi Tempo pyörän voitti arvonnassa Eetu Karjalainen. Onnittelut voitosta!
KEV järjestää sulkapallokoulutusta kaikille asiasta kiinnostuneille. Lapset, harrastajat tai enemmän pelanneet, kaikki ovat tervetulleita. Koulutusjakson jälkeen on mahdollisuus osallistua pienimuotoiseen turnaukseen iltapäivän puolella. Tapahtuma on osa Kuusamon kaupungin liikuntaviikkoa 11.-19.5.2019.
KEV hallitus linjasi kokouksessaan, että KEV:n toimistopäivä on viikoittain maanantaina. Muina päivinä laskut, tai muun postin toimistolle voi jättää keilahallin kassalle. Laskujen maksut hoidetaan keväällä kaksi kertaa kuukaudessa, puolessa kuuta ja loppukuussa. Toimistoa koskevat kyselyt voi toimittaa toiminnanjohtajalle, puh. 0400-706433 tai sähköpostilla seppo.linjakumpu@kev.fi.
KEV kevätkokous pidetään 9.5. klo 18 Kuusamon kaupungintalolla, valtuustosalissa. Esillä sääntöjen määräämät asiat; toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2018. Hallituksen kokous klo 16.30 samassa paikassa.
RSS ATOM