Ajankohtaista

HIPOO-kisat kisattiin tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä Urheilukentällä. Mukana oli yli 100 lasta juoksemassa, hyppäämässä ja heittämässä. 2013 vuotiaiden sarjassa ei tuloksia mitattu vaan osallistuminen oli tärkein asia.
Leskelän sisarukset Susanna ja Anniina ja Anni Liikanen heittivät hyvät moukaritulokset torstai-illan sadekelissä
Lähtölistat julkaistiin tänään illalla. Linkki lähtölistoihin löytyy alhaalla olevasta linkistä.
Tulokset hiihdon sivuilla.
Tämän vuoden Rastipäivät kilpaillaan Posiolla ja Kuusamossa. Kaksi kisaa molemmissa paikoissa ja yksi välipäivä keskellä. Kirintövaarassa kisataan keskimatka ja pitkämatka; samat matkat myös Vasaraperän Jäkälälahden kartalla. Ilmoittautuminen päättyy 10.7. ja jälki-ilmoittautuminen 14.7. Paikanpäällä pääsee ilmoittautumaan kuntosarjoihin. Kaikkina päivinä on tarjolla A-, B- ja C-kuntoradat. Tarkemmat kisainfot löydät tältä sivustolta- KEV-Suunnistus- Koillismaan Rastipäivät.
Hiihtojaos järjestää jäsenilleen cooperin testit urheilukentällä ke 28.6 ja ke 27.9. Molemmat testit alkavat klo 18.00.
Lisää hiihdon sivuilla.
Keilahalli on suljettuna henkilöstön lomautusten ja vuosilomien vuoksi ajalla 25.5.-20.8.2017. Postia luetaan viikoittain ja sähköpostitse tavoittaa parhaiten seuran toimihenkilöitä. Jaostojen puheenjohtajien kautta saatte tietoa jaostojen tapahtumista. KEV toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Hyvää Kesää!
RSS ATOM