Ajankohtaista

Hiihtojaos järjestää jäsenilleen cooperin testit urheilukentällä ke 28.6 ja ke 27.9. Molemmat testit alkavat klo 18.00.
Lisää hiihdon sivuilla.
KEV:n yleisurheilukisat käytiin mainioissa olosuhteissa torstaina 8.6. Parhaiten onnistui Lotta Makkonen hyppäämällä pituutta 542. Myös Ella Haataja, T15, oli menotuulella tyttöjen 300 metrillä. Ellan aika oli 47,52
Keilahalli on suljettuna henkilöstön lomautusten ja vuosilomien vuoksi ajalla 25.5.-20.8.2017. Postia luetaan viikoittain ja sähköpostitse tavoittaa parhaiten seuran toimihenkilöitä. Jaostojen puheenjohtajien kautta saatte tietoa jaostojen tapahtumista. KEV toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Hyvää Kesää!
Pekka Pääkkönen ja Jussi Manninen opastavat KEV jaostojen edustajia KEV Facebook sivujen käytössä. Tilaisuus on keilahallilla. Kiinnostuneet jaostojen edustajat; Tervetuloa!
Polkujuoksu Nuts Karhunkierros on aivan pian käsillä. Lumien sulamista jännätään, mutta onneksi lämmintä ja vesisadetta on lupailtu seuraaville päiville. Kisailijoita on tulossa noin 1600 ja KEV:n talkootiimi avustaa NUTS henkilöstöä. Vielä löytyy muutama vapaa paikka talkootiimiin; mikäli olet kiinnostunut ota yhteyttä KEV Seppo Linjakumpu 0400-706433.
Erä-Veikkojen yleisurheilukausi käynnistyy toukokuun lopussa Kunniakierrostapahtumalla ti 23.5. Seuraavalla viikolla on lajikarnevaalit ja ensimmäiset seurakisat. Kesäkuun alussa alkaa lasten ja nuorten yleisurheilukerhot urheilukentällä
Tuomas Runnakko voitti tänä keväänä korttelirastien arvonnassa polkupyörän. Onnittelut voittajalle! Mukana oli kaikkiaan 95 arvonnassa mukana ollutta; Tervetuloa mukaan myös kesän rasteille!
KEV:n kevään vuosikokous pidetään osuuspankin kokoustiloissa to 4.5.2017 klo 18 alkaen. Kokouksessa palkitaan talvella menestyneitä urheilijoita, käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2017 sekä käsitellään KEV toimintastrategiaa. Tervetuloa!
RSS ATOM