Ajankohtaista

KEV seura-asuja tilattavissa 9.9.2019 mennessä KEV toimistolta. Tilaamme KEV designilla olevia lämmittelyasuja, hiihtoasuja, liivejä, päähineitä/pantoja sekä Noname-tunnuksilla olevia treeni- ja collegehousuja, reppuja jne.
KEV:n jaostot järjestävät monipuolista harrastustoimintaa nuorille ja hieman varttuneimmillekin. Seuraohjaaja Julia Pätsi on koonnut yhteen KEV:n jaostokohtaisen harrastuskirjon aikatauluineen. Lisäksi on kerrottu harjoitusten ja tekemisen sisällöstä oheisissa liitteissä. Tervetuloa harrastamaan hyvässä seurassa!
Koillismaan kisat pidetään keskiviikkona 21.8. Vasaravaaran kartalla. Tarkemmat kisaohjeet löytyvät KEV-Suunnistus sivulla.
Kesälomakauden jälkeen keilahalli, kuntosali ja squashhalli palvelevat harrastajia maanantaista perjantaihin kello 9-20. Lauantait ovat kiinni elo-syyskuussa ja avataan talvikauteen lokakuun alussa. Tervetuloa harrastamaan KEV:n hallille!
Heinäkuun lopulla kisataan perinteinen Koillismaan Rastipäivät; kaksi päivää Posiolla Kerkkämännikössä ja kaksi päivää Vasaravaarassa Kuusamon puolella. Kuusamossa kisataan rastipäivien ohella myös la 27.7. Inov8- osakilpailu sekä su 28.7. Pohjois-Pohjanmaan AM-pitkämatka sekä Kultainen Kompassi- osakilpailu.
kev.fi/hallitus/alaosastot/käylän kiri
KEV järjestää sporttikerhotoimintaa heinäkuun ajan Kuusamossa. Toiminta on suunnattu erityisesti 8-12 vuotiaille ja ohjelmassa on luvassa erilaisia liikunnallisia leikkejä, pelejä ja mukavaa tekemistä. Maksuttomia kerhoja pidetään viikoittain Käylässä, Rukalla, Vuotunki/ Määttälänvaarassa ja taajaman urheilukentällä. Toivomme ilmoittautumista etukäteen, mutta mukaan pääsee myös paikan päällä ilmoittautumalla. Mukaan kannattaa varata sään mukaiset liikuntavarusteet, juomapullo ja reipasta mieltä. Tervetuloa!
RSS ATOM