Ajankohtaista

Säästöpankki Optia ja KEV järjestävät "Perhesuunnistus"-tapahtuman Kuusamon Urheilukentällä ti 4.9. klo 17.30 alkaen. Valittavana lyhyt reitti kentän aidan sisällä, nuorisoreitti lähimaastossa ja pitempi kuntoreitti hiukan varttuneemmille. KEV suunnistusjaosto hoitaa suunnistusradat ja Optia Säästöpankki hoitaa huollon ja pienet lahjat osallistujille! Tervetuloa!
HIIHTO, AMPUMAHIIHTO JA MÄKIHYPPY
KEV tilaa talven seura-asuja jäsenilleen Noname:lta. Jäsenten tulee jättää tilauksensa ma 3.9. klo16 mennessä KEV toimistolle. Malli ja koot samat kuin v. 2017 tilauksissa. Koot 120 cm- XXL. Tilattavissa seuraavia tuotteita: Lämmittelypuku, kisa-asu, kisaliivi, päähineet sekä uutena treenihousut syksylle sekä collegehousut sisäliikuntaan. Hinta- ja muut lisätiedot KEV toimistolta arkisin klo 8-16. Puhelin KEV toimistoon on 040-1485533.
Ruka Nordic talkoolaisten infopäivät keilahallilla perjantaina ja lauantaina 3 ja 4.8. klo 10-15. Ohjelmassa tietoa mc-tapahtuman tehtävistä talkoolaisille, aikatauluja sekä perehtymissuunnitelmia. Tarjolla välipalaa ja virvokkeita.
KEV jatkaa seuraohjaaja-työpaikan hakuaikaa 23.7.2018 saakka.
Koillismaan Rastipäiville voi ilmoittautua Irma-järjestelmän kautta normi-hinnalla ti 3.7. saakka. Kuntorasteille voi ilmoittautua paikanpäällä. Posion osakisat 8.-9.7. ja Kuusamon 11.-12.7.
Keilahalli on suljettuna ja henkilöstö kesälomalla heinäkuun ajan. Postia tarkistetaan viikoittain ja kiireiset laskut hoidetaan jaostojen kanssa. Kiireisissä asioissa ota yhteyttä: seppo.linjakumpu@kev.fi
RSS ATOM