Ajankohtaista

KEV jatkaa seuraohjaaja-työpaikan hakuaikaa 23.7.2018 saakka.
Koillismaan Rastipäiville voi ilmoittautua Irma-järjestelmän kautta normi-hinnalla ti 3.7. saakka. Kuntorasteille voi ilmoittautua paikanpäällä. Posion osakisat 8.-9.7. ja Kuusamon 11.-12.7.
Keilahalli on suljettuna ja henkilöstö kesälomalla heinäkuun ajan. Postia tarkistetaan viikoittain ja kiireiset laskut hoidetaan jaostojen kanssa. Kiireisissä asioissa ota yhteyttä: seppo.linjakumpu@kev.fi
Kesän seura-asut ovat noudettavissa keilahallilta. Tilanneiden varusteet on kasattu paketteihin ja mukana maksua varten tilitystiedot.
Ruka Nordic "Open doors"- talkoolaisrekryn aloituspäivä keilahallilla lauantaina 9.6. klo 10-16.
KEV hakee seuran palvelukseen seuraohjaajaa. Hakemukset tulee toimittaa 8.6.2018 mennessä. Ohessa tarkempi hakuilmoitus, joka on ensi viikolla myös paikallisissa lehdissä.
Suunnistuskauden avauksessa arvottiin polkupyörä. Jupiter Fresh pyörän saa AATU PESONEN, jota onnetar suosi arvonnassa. KEV onnittelee!
Seuran vuosikokous pidetään to 3.5. klo 18.00 Kuusamon kaupungintalolla, valtuustosalin takaosassa. Esillä vuoden 2017 toiminta- ja talouskertomus. Tervetuloa!
Seuran/kaupungin mestaruushiihdot on päätetty jättää pitämättä tältä keväältä. Hiihtojaos piti jo kauden päättäjäisensä eikä järjestäjien motivointikaan ole enää helppoa. Vuoden 2018 mestaruushiihdot on kaavailtu pidettäväksi Rukan fis-kisojen yhteydessä. La mestaruushiihdot perinteisellä ja su maakuntaviestikarsinnat vapaalla.
KEV seura-asuja tilataan kesää varten. Asuissa uusi väritys. Sovitusasuja löytyy keilahallilla. Asuina mm. seura-takki, yleisurheilu- ja suunnistusasuja. Tilaukset tehtävä viimeistään pe 20.4. mennessä KEV toimistolle.
RSS ATOM