Ajankohtaista

Santeri Aikio jatkoi SM-mitaliketjua Joutsenossa hiihtosuunnistuksenkeskimatkan kisoissa. H18 sarjassa olivat myös mukana KEV:n Teemu Tauriainen ja Tomi Pitkänen, sijoilla 9 ja 13.
Petteri Keränen voitti SM-kultaa Salossa pidetyissä voimanoston SM-kisoissa sarjassa 74 kg. Keränen saavutti yhteistuloksessa sarjan SE-tuloksen 760 kg, samoin jalkakyykyssä SE parani 285 kg:aan.
Kesäkauden seura-asujen tilaukset on tehtävä KEV:n toimistolle pe 4.3. mennessä. Asujen toimitusaika on n. 2 kk. Toimittajana on Nomame.
KEV:n Jonne Veteläinen voitti Harjavallassa mäkihypyn KLL mestariksi 12 vuotiaden sarjassa. Voitto oli niukka 0,1 pisteen erolla PHS:n Jesse Pääkköseen. Mäen lisäksi Jonne Veteläinen oli yhdistetyn kisan neljäntenä.
Santeri Aikio hiihtosuunnisti pronssille H18 sarjassa Jämsässä SM Pitkänmatkan kisoissa. Teemu Tauriainen oli 10. ja Tomi Pitkänen 32. samassa sarjassa. Viestissä KEV sijoittui sijalle 4. D55 sarjassa Anne Määttä oli sijalla 5.
Antti Määttä sijoittui toiseksi Jarkko Määtän jälkeen Kajaanissa pidetyssä pienmäen SM-kisassa.
KEV:n Miika Ylipulli saalisti kaksi kultaa, Ville Heikkinen pronssin ja sijan 5. Juho Ojalan saaliina oli joukkuekulta ja viides sija.
Santeri Aikio hiihtosuunnisti hopeaa sarjassa M17, nuorten EM-kisoissa Norjassa. Kisan voitti Ruotsin Jonas Larsson 56 sekunnin erolla Aikioon. Kolmanneksi tuli Itävallan Simon Krugler 4 sekuntia Santerille jääneenä.
Itävalta voitti Nuorten MM-kisojen joukkuemäen Otepäässä. Suomi sijoittui sijalle 7. Mukana Suomen joukkueessa olivat Miika Ylipulli ja Antti Määttä.
Suomi oli viides Nuorten MM-kisojen naisten viestissä. Joukkueessa hiihtivät Tanja Kauppinen, Marjaana Pitkänen, Susanna Saapunki ja Maria Grundwall. Voiton vei Norja.
RSS ATOM