Ajankohtaista

FIS maastohiihdon toinen lajijohtaja Pierre Mignerey ja maastohiihdon FIS koordinaattori Sandra Spitz olivat tarkastamassa Nordic Opening 2011 kisajärjestelyjä 21.-22.6. Rukan stadioinilla. Mukana kisajärjestäjien lisäksi oli myös YLE:n maastohiihdon tv-ohjaaja Tapani Parm.
KEV:n suunnistajat olivat vauhdissa Jukolan viestissä. Miehet sijalle 329 ja naiset sijalle 516. Erä-Veikoilla oli mukana kisoissa 3 mies ja 2 naisjoukkuetta.
Loputkin seura-asut ovat haettavissa KEV-toimistolta. Viimeisimpänä saapuivat suunnistus- ja juoksupaidat.
FIS:n kevätkokous Sloveniassa päätti 10 osakilpailun osalta Kuusamon kisapäivistä. Hiihto on kaikkina kisapäivinä, yhdistetty perjantai-lauantaina sekä mäkihyppy lauantai-sunnuntaina.
KEV:n suunnistusjaosto järjestää viikoittain keskiviikkoisin "Pölkky-rastit". Ratamestari- ja karttalista löytyy KEV Suunnistus sivustolta. Kausi avautuu jo tänään liikuntapäivän korttelisuunnistuksella.
Rukan Talvikisat, Koillismaa Cup sekä KEV:n ja Kuusamon mestaruushiihdot pidetään samalla kertaa 17.4. Rukan stadionilla. Perinteisellä tyylillä kilpaillaan 22 eri sarjassa ja 134 hiihtäjän voimin.
Rukalla Nuorten Sm-hiihdot alkoivat hienosti. Tiukan loppukamppailun N20-sarjassa 3 x 3.3 km(p+v+v) viestissä Linda Härkönen, Marika Rontti ja Susanna Saapunki voittivat kultaa. ONNEA TYTÖILLE! Kts. SM2011 Tulokset sivulta voittajakolmikon kuva myös.
Asko Keränen voitti sarjansa mestaruuden sunnuntaina 27.3. Veteraanien SM-Voimanostokisoissa Kuusamon Liikuntahallilla.
KEV:n tuomisina Kuopion SM kisoista miesten viestissä sijat 5, 9 ja 27 sekä naisten viestissä sijat 13 ja 25. Mäkihypyssä 4 KEV:n hyppääjää oli 10 joukossa ja yhdistetyssä 1.
RSS ATOM