Ajankohtaista

Rukan Talvikisat, Koillismaa Cup sekä KEV:n ja Kuusamon mestaruushiihdot pidetään samalla kertaa 17.4. Rukan stadionilla. Perinteisellä tyylillä kilpaillaan 22 eri sarjassa ja 134 hiihtäjän voimin.
Rukalla Nuorten Sm-hiihdot alkoivat hienosti. Tiukan loppukamppailun N20-sarjassa 3 x 3.3 km(p+v+v) viestissä Linda Härkönen, Marika Rontti ja Susanna Saapunki voittivat kultaa. ONNEA TYTÖILLE! Kts. SM2011 Tulokset sivulta voittajakolmikon kuva myös.
Asko Keränen voitti sarjansa mestaruuden sunnuntaina 27.3. Veteraanien SM-Voimanostokisoissa Kuusamon Liikuntahallilla.
KEV:n tuomisina Kuopion SM kisoista miesten viestissä sijat 5, 9 ja 27 sekä naisten viestissä sijat 13 ja 25. Mäkihypyssä 4 KEV:n hyppääjää oli 10 joukossa ja yhdistetyssä 1.
Santeri Aikio jatkoi SM-mitaliketjua Joutsenossa hiihtosuunnistuksenkeskimatkan kisoissa. H18 sarjassa olivat myös mukana KEV:n Teemu Tauriainen ja Tomi Pitkänen, sijoilla 9 ja 13.
Petteri Keränen voitti SM-kultaa Salossa pidetyissä voimanoston SM-kisoissa sarjassa 74 kg. Keränen saavutti yhteistuloksessa sarjan SE-tuloksen 760 kg, samoin jalkakyykyssä SE parani 285 kg:aan.
Kesäkauden seura-asujen tilaukset on tehtävä KEV:n toimistolle pe 4.3. mennessä. Asujen toimitusaika on n. 2 kk. Toimittajana on Nomame.
KEV:n Jonne Veteläinen voitti Harjavallassa mäkihypyn KLL mestariksi 12 vuotiaden sarjassa. Voitto oli niukka 0,1 pisteen erolla PHS:n Jesse Pääkköseen. Mäen lisäksi Jonne Veteläinen oli yhdistetyn kisan neljäntenä.
Santeri Aikio hiihtosuunnisti pronssille H18 sarjassa Jämsässä SM Pitkänmatkan kisoissa. Teemu Tauriainen oli 10. ja Tomi Pitkänen 32. samassa sarjassa. Viestissä KEV sijoittui sijalle 4. D55 sarjassa Anne Määttä oli sijalla 5.
Antti Määttä sijoittui toiseksi Jarkko Määtän jälkeen Kajaanissa pidetyssä pienmäen SM-kisassa.
RSS ATOM