Ajankohtaista

KEV myy jäsenilleen hiihto- ja lämmittelyasuja seurahintaan. Alla lista jäljellä olevista tuotteista, hinnoista ja koot.
Talven hiihto, lämmittely ym. asut noudettavissa keilahallilta
KEV:n Anssi Koivuranta voitti yleisen sarjan mäkikultaa Jyväskylän kesä SM-kisoissa. Joukkueena KEV oli toinen. M18 sarjan voitto tuli Antti Määtälle ja pronssi Juho Ojalalle.
KEV:n suunnistajat saalistivat yhden kullan, kaksi hopeaa ja yhden pronssin 2011 Tunturisuunnistuksessa Vuontisjärven maastoissa. Kisoissa oli mukana n. 800 suunnistajaa, joista Kuusamosta reilut 20.
Koillismaan suunnistusmestaruuskisat pidetään ke 17.8. klo 18 Taviharjun maastossa, Ouluntien suunnassa. Tarkemmat kisaohjeet KEV/Suunnistus sivuilla.
KÄYLÄN JUOKSU (2.7.2011)
Käylän Juoksu pe 8.7.2011 klo.18.
FIS maastohiihdon toinen lajijohtaja Pierre Mignerey ja maastohiihdon FIS koordinaattori Sandra Spitz olivat tarkastamassa Nordic Opening 2011 kisajärjestelyjä 21.-22.6. Rukan stadioinilla. Mukana kisajärjestäjien lisäksi oli myös YLE:n maastohiihdon tv-ohjaaja Tapani Parm.
KEV:n suunnistajat olivat vauhdissa Jukolan viestissä. Miehet sijalle 329 ja naiset sijalle 516. Erä-Veikoilla oli mukana kisoissa 3 mies ja 2 naisjoukkuetta.
RSS ATOM