Ajankohtaista

Suomen Cupin ja Rukan Talvikisojen lähtölistat ja tulokset.
Anssi Koivuranta ja Anssi Ryynänen ottivat viikonloppuna tuplamestaruudet SM mäkihypyssä ja yhdistetyssä.
Mäkihypyn maailmancup kausi päättyi Planican lentomäen kisaan sunnuntaina. Anssi sijoittui kauden viimeisessä kisassa sijalle 25 ja koko kauden tuloksissa parhaana suomalaisena sijalle 18. Kauden aikana kertyi 282 pistettä, joka on kolminkertainen edellisvuoteen verrattuna. Maailman cupin voitti Norjan Anders Bardal. Lentomäki cupissa Koivuranna sijoitus oli 37s., cupin voitti Slovenian Robert Kranjec.
KEV:n kesän seura-asujen tilaukset ovat nyt ajankohtaisia. Asut toimittaa Noname ja malleina on muutaman vuoden käytössä olleet KEV:n väreillä varustetut asut
Mäkihypyn ja yhdistetyn Lidl-Hopeasompa loppukilpailut käytiin Kiteellä 10.3. Parhaiten menestyi KEV:n nuorisotiimistä Jonne Veteläinen, joka saavutti hopeaa erikoismäessä ja yhdistetyssä M12 sarjassa.
Hiihtosuunnistuksen keskimatkan SM-kisat pidettiin Kangasniemellä. KEV:n Santeri Aikio suunnisti kauden toisen SM-kultamitalin sarjassa H18. Lumi-Tokolan viestissä KEV suunnisti pronssia joukkueella Teemu Tauriainen, Santeri Aikio ja Tomi Pitkänen.
KEV:n kuusikko otti Nuorten MM-hiihtojen joukkuekisoista parhaat sijoituksensa, yh:ssa sija 6 ja mäessä sija 7. Yhdistetyn joukkueessa oli mukana Ville Heikkinen ja mäkijoukkueessa Juho Ojala sekä Miika Ylipulli. Henkilökohtaisissa kisoissa Ville Heikinen sijoittui 29 ja 35.ksi. Mäkihypyssä Miika Ylipulli oli sijalla 33 ja Antti Määttä 53. Hiihdossa Susanna Saapunki oli yhdistelmähiihdossa sijalla 12 ja sprintissä sijalla 17. Linda Härkönen oli sprintissä sijalla 53.
Santeri Aikio onnistui hienosti Ukrainan MM-hisukisojen päätöspäivänä, tuloksena pronssia. Alkuviikon kisoissa tulokset olivat sprintissä ja keskimatkalla alakanttiin ja viestissä sija 6 Suomen kakkosjoukkueessa. Santeri kisasi M20 sarjassa, joten ikänsä puolesta hän voi osallistua tulevinakin vuosina vielä kahdesti tähän sarjaan. MM-pronssi on jatkoa viime talven EM-hopealle M17 sarjassa eli kehitystä on edelleen tapahtunut.
RSS ATOM