Ajankohtaista

KEV seura-asuja tilattavissa 9.9.2019 mennessä KEV toimistolta. Tilaamme KEV designilla olevia lämmittelyasuja, hiihtoasuja, liivejä, päähineitä/pantoja sekä Noname-tunnuksilla olevia treeni- ja collegehousuja, reppuja jne.
KEV:n jaostot järjestävät monipuolista harrastustoimintaa nuorille ja hieman varttuneimmillekin. Seuraohjaaja Julia Pätsi on koonnut yhteen KEV:n jaostokohtaisen harrastuskirjon aikatauluineen. Lisäksi on kerrottu harjoitusten ja tekemisen sisällöstä oheisissa liitteissä. Tervetuloa harrastamaan hyvässä seurassa!
KEV Hallitus on valinnut Julia Pätsin uudeksi seuraohjaajaksi. Julia Pätsi aloitti työnsä seurassa 3.6.2019. Seuraohjaaja on jaostojen apuna ohjauksessa sekä ohjaa kesän aikana erikseen sovittavia ryhmiä.
Tiistaina suunnistetaan 4 kertaa ennen juhannusta. Mukana lasten Hippo-rastit siimarin kera ja kuntosarjalaisille normaaliradat. Tarkempia tietoja Suunnistussivuilla.
Tunturi Tempo pyörän voitti arvonnassa Eetu Karjalainen. Onnittelut voitosta!
KEV järjestää sulkapallokoulutusta kaikille asiasta kiinnostuneille. Lapset, harrastajat tai enemmän pelanneet, kaikki ovat tervetulleita. Koulutusjakson jälkeen on mahdollisuus osallistua pienimuotoiseen turnaukseen iltapäivän puolella. Tapahtuma on osa Kuusamon kaupungin liikuntaviikkoa 11.-19.5.2019.
KEV hallitus linjasi kokouksessaan, että KEV:n toimistopäivä on viikoittain maanantaina. Muina päivinä laskut, tai muun postin toimistolle voi jättää keilahallin kassalle. Laskujen maksut hoidetaan keväällä kaksi kertaa kuukaudessa, puolessa kuuta ja loppukuussa. Toimistoa koskevat kyselyt voi toimittaa toiminnanjohtajalle, puh. 0400-706433 tai sähköpostilla seppo.linjakumpu@kev.fi.
RSS ATOM