Ajankohtaista

Korttelirasteille osallistui lauantaina 10.5. kaikkiaan 63 henkilöä. Heidän kesken arvottiin Jopo- polkupyörä, jonka oli lahjoittanut Prisma Kuusamo. Onnetar suosi arvonnassa kolmikkona osallistuneita Samu, Jaana ja Jari Kaartista. Kiitokset kaikille mukana olleille ja tervetuloa kesän rasteille. KEV Suunnistus järjestää Hippo/Tiistairastit nuorille ja kuntoilijoille tiistaisin ja Pölkkyrastit keskiviikkoisin.
Prisma Hiihdot saatiin vietyä läpi hienossa aurinkoisessa säässä. Lumi oli jo hiukan sohjoista, mutta se ei haitannut pääosin nuorta hiihtosakkia.
Hippo-hiihdot saatiin hiihtää mainioissa oloissa Liikuntakeskuksen hiihtomaassa. Mukana oli noin 200 innokasta nuorta hiihtäjän alkua. Ohessa tuloksia hiihdoista.
Tulokset löytyy KEV/Hiihto/Suomen Cup/Tulokset osoitteesta tältä sivustolta.
Rovaniemellä kisattiin normaalimäen SM-mitaleista. Yhden kierroksen kisan ykkönen oli OH:n Sami Niemi, toisena KEV:n Lauri Asikainen ja kolmas KEV:n Anssi Koivuranta. Miika Ylipulli oli viides ja Juho Ojala seitsemäs. Sunnuntain suurmäen mäkikisa Rukalla jouduttiin peruuttamaan kovan tuulen takia.
RSS ATOM