Ajankohtaista

Prisma Hiihdot saatiin vietyä läpi hienossa aurinkoisessa säässä. Lumi oli jo hiukan sohjoista, mutta se ei haitannut pääosin nuorta hiihtosakkia.
Hippo-hiihdot saatiin hiihtää mainioissa oloissa Liikuntakeskuksen hiihtomaassa. Mukana oli noin 200 innokasta nuorta hiihtäjän alkua. Ohessa tuloksia hiihdoista.
Tulokset löytyy KEV/Hiihto/Suomen Cup/Tulokset osoitteesta tältä sivustolta.
Rovaniemellä kisattiin normaalimäen SM-mitaleista. Yhden kierroksen kisan ykkönen oli OH:n Sami Niemi, toisena KEV:n Lauri Asikainen ja kolmas KEV:n Anssi Koivuranta. Miika Ylipulli oli viides ja Juho Ojala seitsemäs. Sunnuntain suurmäen mäkikisa Rukalla jouduttiin peruuttamaan kovan tuulen takia.
Anssi Koivuranta saavutti Lahdessa uransa kolmanneksi parhaan sijoituksen ollessaan viides perjantain mc-kisassa. Sunnuntain kisassa oli tarjolla parempaakin, mutta toinen hyppy tiputti sijan 10 ksi. Joukkuekisassa Suomi oli sijalla 5, joka on paras sijoitus 3 vuoteen. Koivurannan ja Asikaisen lisäksi joukkueessa olivat Larinto ja Ahonen. Lauri Asikaisen hyvä vire löytyi Falunin mc-kisassa viime viikolta, jossa hän sai uran parhaansa eli 9 nnen sijan. Lahdessa sijoitus oli sunnuntaina 16 s. ja joukkueessa 5 s. Kuopiossa Koivuranta oli 13 s. ja Asikainen 18 s.
KEV Suunnistusjaosto kutsuu suunnistajia ja seura-aktiiveja mukaan mitalikahveille perjantaina klo 16-18 keilahallille. Santeri Aikio saavutti MM-kultaa viestissä hiihtosuunnistuksen Nuorten MM-kisoissa Virossa 23.2.2014. MM-kulta on ensimmäinen suunnistuksesta KEV:n historiassa.
Santeri Aikio saavutti kultaisen mitalin yhdessä Misa Tuomaalan ja Jyri Uusitalon kanssa Nuorten MM-Hisuviestissä. Viestissä Venäjä oli toinen ja Norja kolmas. Santerin muut sijoitukset Viron MM-viikolla olivat normaalimatkalla hylätty, pitkällä matkalla 6 s. ja sprintissä 9 s. Normaalimatkalla vauhti oli kärjen mukana, mutta yhdellä rastilla virhe leimaus aiheutti hylkäyksen.
Sotshin olympiakisat päättyivät eilen Venäjällä. KEV:n Anssi Koivuranta oli paras suomalainen mäkihyppääjä, sijoittuen normaalimäessä sijalle 12., suuressa mäessä sijalle 11. ja joukkuekisassa Suomi oli 8 s. Suurenmäen kisassa Anssi oli 1. kierroksella hienosti sijalla 5, mutta joutui taipumaan toisella kierroksella muutamia sijoja. Pohjoismaisissa lajeissa Suomi sai kolme mitalia, joista miesten parisprintin kulta oli paras saavutus Suomelle 12 vuoteen.
PK Hiihdot 15.2.2014 klo 11 Vasaraperän valoladulla Kuusamo Cup osakilpailu. Sarjat N/M 6-70. Hiihtotyyli perinteinen. Kilpailukeskus Vasaraperän kyläseuran talolla.
RSS ATOM