Ajankohtaista

Korttelirasteille osallistui lauantaina 10.5. kaikkiaan 63 henkilöä. Heidän kesken arvottiin Jopo- polkupyörä, jonka oli lahjoittanut Prisma Kuusamo. Onnetar suosi arvonnassa kolmikkona osallistuneita Samu, Jaana ja Jari Kaartista. Kiitokset kaikille mukana olleille ja tervetuloa kesän rasteille. KEV Suunnistus järjestää Hippo/Tiistairastit nuorille ja kuntoilijoille tiistaisin ja Pölkkyrastit keskiviikkoisin.
Prisma Hiihdot saatiin vietyä läpi hienossa aurinkoisessa säässä. Lumi oli jo hiukan sohjoista, mutta se ei haitannut pääosin nuorta hiihtosakkia.
Hippo-hiihdot saatiin hiihtää mainioissa oloissa Liikuntakeskuksen hiihtomaassa. Mukana oli noin 200 innokasta nuorta hiihtäjän alkua. Ohessa tuloksia hiihdoista.
Tulokset löytyy KEV/Hiihto/Suomen Cup/Tulokset osoitteesta tältä sivustolta.
Rovaniemellä kisattiin normaalimäen SM-mitaleista. Yhden kierroksen kisan ykkönen oli OH:n Sami Niemi, toisena KEV:n Lauri Asikainen ja kolmas KEV:n Anssi Koivuranta. Miika Ylipulli oli viides ja Juho Ojala seitsemäs. Sunnuntain suurmäen mäkikisa Rukalla jouduttiin peruuttamaan kovan tuulen takia.
Anssi Koivuranta saavutti Lahdessa uransa kolmanneksi parhaan sijoituksen ollessaan viides perjantain mc-kisassa. Sunnuntain kisassa oli tarjolla parempaakin, mutta toinen hyppy tiputti sijan 10 ksi. Joukkuekisassa Suomi oli sijalla 5, joka on paras sijoitus 3 vuoteen. Koivurannan ja Asikaisen lisäksi joukkueessa olivat Larinto ja Ahonen. Lauri Asikaisen hyvä vire löytyi Falunin mc-kisassa viime viikolta, jossa hän sai uran parhaansa eli 9 nnen sijan. Lahdessa sijoitus oli sunnuntaina 16 s. ja joukkueessa 5 s. Kuopiossa Koivuranta oli 13 s. ja Asikainen 18 s.
RSS ATOM