Ajankohtaista

Ohessa tulokset.
Ampumahiihdon Nuorten SM viestissä Kuusamon Erä-Veikkojen naiset saivat pronssia sarjassa N21 Toramossa Rovaniemellä sunnuntaina 3.4.2016. Viestiä veivät Krista Vohlakari, Karoliina Ojala ja Janina Vohlakari. Yhden osuuden pituus oli yhteensä 6 kilometriä ja osuudella oli makuu- ja pystypaikka. Lauantain pikakisan menestynein Erä-Veikkojen ampumahiihtäjä oli Janina Vohlakari sijalla 6 sarjassa N16 ja pääsi SM palkinnoille. Ellinoora Ojala oli 23. sarjassa N13, Karoliina Ojala 13. sarjassa N15 ja Krista Vohlakari 10. sarjassa N21.
Tomas Käyhkö voitti Kuusamon keilahallin pääsiäiskeilailun finaalin tuloksella 2847. Toiseksi sijoittui Teemu Putkisto 2840 ja kolmanneksi Ville Seppänen 2821. Kuusamolaisista Harri Määttä oli sijalla 10, Jonne Käsmä 13s. ja Henri Määttä 15s.
Perinteiset Pääsiäiskeilailut ovat meneillään pääsiäisen ajan huipentuen sunnuntaina finaalilähtöihin. Perjantaina ja lauantaina karsitaan vielä mukaan 16 keilaajan finaaleihin. Karsintaraja 6 sarjalla lähentelee 1380 pistettä.
KEV vietti kahvihetken SM-mitalien merkeissä keilahallilla kiirastorstaina. Mukana oli tämän talven SM- ja MM-mitalisteja, joita juhlistettiin KEV:n hallituksen ja jaostojen mukana ollen. Kaupunki muisti urheilijoita pienellä lahjaesineellä.
Kesän seura-asujen tilaukset tehtävä KEV toimistolle viimeistään 30.3.2016 mennessä. Kyseessä ovat suunnistus- ja yleisurheiluasut sekä yleisseura-asut.
RSS ATOM