Ajankohtaista

Keilahalli on suljettuna kesä-elokuun välisen ajan henkilöstön kesälomien ja lomautuksien ajan. Jaostojen asioissa olkaa yhteyksissä jaostojen puheenjohtajiin. KEV:lle osoitetut viestit voitte lähettää sähköpostitse kev@kev.fi tai seppo.linjakumpu@kev.fi. Sähköposteja luetaan viikoittain. KEV toivottaa jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen hyvää, liikunnallista kesää!
Alaosasto Tempauksen juhla sunnuntaina 15.5. Vasaraperässä kylätalolla klo 12. Ohjelmassa musiikkia, tervetuliaispuhe, historiikki, pääseuran terveiset ka palkitsemisia. Tilaisuuden lopuksi kakkukahvit. Vate:n johtokunta kutsuu kaikki tervetulleeksi juhlaan!
Pekka Sonninen voitti tällä kertaa Jupiter-polkupyörän. Arvonnassa oli mukana 84 arvontalipuketta. Korttelirasteille osallistui liki 100 osallistujaa. Aurinkoinen sää suosi tällä kertaa tapahtumaa. Onnittelut voittajalle!
Ohessa tulokset.
Ampumahiihdon Nuorten SM viestissä Kuusamon Erä-Veikkojen naiset saivat pronssia sarjassa N21 Toramossa Rovaniemellä sunnuntaina 3.4.2016. Viestiä veivät Krista Vohlakari, Karoliina Ojala ja Janina Vohlakari. Yhden osuuden pituus oli yhteensä 6 kilometriä ja osuudella oli makuu- ja pystypaikka. Lauantain pikakisan menestynein Erä-Veikkojen ampumahiihtäjä oli Janina Vohlakari sijalla 6 sarjassa N16 ja pääsi SM palkinnoille. Ellinoora Ojala oli 23. sarjassa N13, Karoliina Ojala 13. sarjassa N15 ja Krista Vohlakari 10. sarjassa N21.
RSS ATOM