Ajankohtaista

Ruka Hiihtoon pääsee 25 km retkisarjaan ilmoittautumaan vielä lauantaina aamulla klo 9-10.30 Rukan Hiihtostadionilla. Kilpailutoimisto avautuu klo 9. Osanottomaksu on 40 € ja sisältää huoltopisteillä juomaa ja laturetkipurtavaa sekä maalissa osanottopalkinnon. Retkisarjoissa arvotaan palkinnot, kilpailusarjoissa palkitaan parhaat osanottajamäärän mukaisesti.
Juha Martikainen saavutti miesten SM hopeaa hiihtosuunnistuksen SM pitkällä matkalla Raahessa lauantaina 4.3.2017. Santeri Aikio sijoittui 5:ksi, Miika Haataja 10:ksi ja Teemu Tauriainen 11:ksi. Sunnuntaina kisattiin viesti 3 miehisin joukkuein. KEV oli siinäkin hopealla SK Pohjantähden jälkeen. Joukkueessa suunnistivat Juha Martikainen, Miika Haataja ja Santeri Aikio. KEV 2 sijoittui hyvin viidennelle sijalle. (Markku Bergman, Teemu Tauriainen ja Harri Pitkänen) Hiihtosuunnistajat ovat saavuttaneet talven kuluessa 3 SM hopeaa sekä voiton Lumi-Toukola viestissä. Hisu-kaudesta on jäljellä vielä erikoispitkän matkan SM maaliskuun lopulla Tornion seudulla.
KEV järjestää Lumilajit Liikuttavat hankkeen jatkoksi "Lumilajikoulun" Liikuntakeskuksen Hiihtomaassa. Koulu on hiihtolomaviikolla maanantaista torstaihin, päivittäin klo 11-12:30. Koulun hinta on yht. 35 € ja seuraavilta sisaruksilta 25 €. Ilmoittautumiset KEV toimistolle tällä viikolla, puh. 08-8181100. Tervetuloa!
KEV joukkue Teemu Tauriainen ja Santeri Aikio selviytyivät hienosti SM hopealle hiihtosuunnistuksen SM kisoissa, sprinttiviestissä. Voiton vei Suunta Jyväskylä(Tuomala-Häkkinen) ja kolmas oli Lappeen Riento (Saikko-Saikko). KEV 2 joukkue Miika Haataja ja Juha Martikainen olivat sijalla 8. Henkilökohtaisissa SM sprintissä parhaiten sijoittui KEV tiimistä Santeri Aikio ollen 10s.
Lisää hiihdon sivuilla.
Keilahalli, kuntosali, squash ja snooker ovat esillä pe 17.2. klo 12-20 Avoimien ovien päivänä. Kävijät pääsevät kokeilemaan harrastekeskuksen palveluita ilmaiseksi. Lisäksi mm. keilailua ja squashia opastetaan uusille harrastajille.
KEV järjesti Kuusamon Liikuntakeskuksen Lumimaassa koululuokille kaksipäiväisen teemapäivän hiihdon, mäkihypyn ja ampumahiihdon merkeissä. Kuusamon kouluilta osallistui ala-asteiden oppilaita rasteilla eri lumilajien tutustumiseen. Keskiviikkona oli illalla yleinen tutustuminen talvilajeihin perheille ja nuorisolle. Kipakka pakkassää suosi molempina päivinä ja lämmikkeeksi oli makkaraa sekä lämmintä mehua.
Piirinmestaruushiihdot Petäjälammella lauantaina 28.1. klo 11 alkaen ja maakuntaviesti Liikuntahallin Hiihtomaassa sunnuntaina 29.1. klo 11 alkaen.
RSS ATOM