Ajankohtaista

KEV järjesti Kuusamon Liikuntakeskuksen Lumimaassa koululuokille kaksipäiväisen teemapäivän hiihdon, mäkihypyn ja ampumahiihdon merkeissä. Kuusamon kouluilta osallistui ala-asteiden oppilaita rasteilla eri lumilajien tutustumiseen. Keskiviikkona oli illalla yleinen tutustuminen talvilajeihin perheille ja nuorisolle. Kipakka pakkassää suosi molempina päivinä ja lämmikkeeksi oli makkaraa sekä lämmintä mehua.
Piirinmestaruushiihdot Petäjälammella lauantaina 28.1. klo 11 alkaen ja maakuntaviesti Liikuntahallin Hiihtomaassa sunnuntaina 29.1. klo 11 alkaen.
Piirikunnalliset hiihdot kisattiin Vasaraperän valoladulla erinomaisissa olosuhteissa. Latu oli kunnossa ja useat paransivat aiempia reittiennätyksiään.
Lisää hiihdon sivuilla.
Ruka Nordic 2016 talkootuntilistoja pyydetään palauttamaan jouluun mennessä. Ohessa talkootuntilomake, joka pyydetään palauttamaan KEV toimistolle tai sähköisesti kev@kev.fi. Palauteraportit pyydetään toimittamaan vastuualueittain jouluun mennessä; sähköisesti osoitteella: seppo.linjakumpu@kev.fi.
Rukalla hypättiin 17.-18.12.2016 COC mäkihyppykilpailut. Lauantaina tuuli sotki hiukan ja tulokset saatiin yhden kierroksen kisana. Sunnuntaina oli suhteellisen hyvä hyppykeli ja kahden kierroksen kisaa hallitsivat Itävaltalaiset ottaen kolmoisvoiton. Suomalaisista parhaiten menestyivät Antti Aalto 4 sijallaan sekä KEV:n Lauri Asikainen kaksi kertaa 10-sakissa ja Kalle Heikkinen molempina päivinä cup-pisteillä.
Nonamen seura-asut ovat nyt tulleet. Tilaajien varaukset on laitettu kasseihin ja maksulappu mukana. Käykää hakemassa tilaamanne asut KEV toimistolta sen aukioloaikana. Muutamia ylimääräisiä lämmittely- ja hiihtoasuja sekä päähineitä on saatavissa myös muillekin asuja tarvitseville seuran jäsenille!
RSS ATOM