Ajankohtaista

Keilahalli on suljettuna henkilöstön lomautusten ja vuosilomien vuoksi ajalla 25.5.-20.8.2017. Postia luetaan viikoittain ja sähköpostitse tavoittaa parhaiten seuran toimihenkilöitä. Jaostojen puheenjohtajien kautta saatte tietoa jaostojen tapahtumista. KEV toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Hyvää Kesää!
Pekka Pääkkönen ja Jussi Manninen opastavat KEV jaostojen edustajia KEV Facebook sivujen käytössä. Tilaisuus on keilahallilla. Kiinnostuneet jaostojen edustajat; Tervetuloa!
Polkujuoksu Nuts Karhunkierros on aivan pian käsillä. Lumien sulamista jännätään, mutta onneksi lämmintä ja vesisadetta on lupailtu seuraaville päiville. Kisailijoita on tulossa noin 1600 ja KEV:n talkootiimi avustaa NUTS henkilöstöä. Vielä löytyy muutama vapaa paikka talkootiimiin; mikäli olet kiinnostunut ota yhteyttä KEV Seppo Linjakumpu 0400-706433.
Tuomas Runnakko voitti tänä keväänä korttelirastien arvonnassa polkupyörän. Onnittelut voittajalle! Mukana oli kaikkiaan 95 arvonnassa mukana ollutta; Tervetuloa mukaan myös kesän rasteille!
KEV:n kevään vuosikokous pidetään osuuspankin kokoustiloissa to 4.5.2017 klo 18 alkaen. Kokouksessa palkitaan talvella menestyneitä urheilijoita, käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2017 sekä käsitellään KEV toimintastrategiaa. Tervetuloa!
Mainarit seuraa edustava maajoukkuekeilaaja Joonas Jehkinen voitti Kuusamon Pääsiäiskeilailun selkeällä erolla Juha Ollonqvistiin ja Tuomas Uusinarkaukseen. Kuusamolaisista olivat finaalissa mukana Rubo:n Veikko Leinonen kuudes ja KEV:n Helge Määttä 8s.
Hippo-hiihdot hiihdetään Kuusamon Liikuntahallin maastossa keskiviikkona 5.4.2017 klo 17.30 alkaen. Numeroliivien jako alkaa klo 16.30; jäähallin viereisessä pukuhuoneessa. Lähtölistat ovat tässä liitteenä, josta voi tarkistaa kunkin osallistujan kisanumeron ja lähtöajan. Kaikki osallistujat saavat maalissa Osuuspankin osallistumispalkinnon. Myös sarjojensa kolme parasta saavat mitalit.
KEV:n kesälajien seura-asutilaukset on tehtävä KEV:n toimistolle viimeistään ke 12.4. mennessä. Asut suunnistus-, yleisurheilu- ja yleisseura-asuja. Malleja nähtävissä KEV:n toimistolla. Kuusamon Erä-Veikot
KEV:n ja SusiTiimin nuori edustushiihtäjä Juuso Tossavainen hiihti upeasti pronssille Rovaniemellä tänään käydyissä nuorten SM-kisoissa. Kyseessä oli 20 km:n matka yhteislähdöllä ja vapaalla hiihtotavalla. "Eilinen lievä epäonnistuminen perinteiden kisassa kaiveli senverran, että päätin muutaman kilometrin hiihdon jälkeen vähän kokeilla vauhtia. Pari kaveria lähti mukaan ja sitten sitä mentiinkin vuorovedolla sellaista kyytiä, että oksat pois. Viimeisessä nousussa oli sitten sen verran eväät syöty, että keulapari jätti. Tyytyväinen voin kuitenkin olla, kun pitkästä aikaa sai kunnon mukaisen suorituksen. Tästä on mukava lähteä kohti Kontiolahden SM-kisoja". Näin Juuso jutteli kohta kisan jälkeisessä "haastattelussa".
RSS ATOM