Ajankohtaista

Hippo-hiihdot hiihdetään Kuusamon Liikuntahallin maastossa keskiviikkona 5.4.2017 klo 17.30 alkaen. Numeroliivien jako alkaa klo 16.30; jäähallin viereisessä pukuhuoneessa. Lähtölistat ovat tässä liitteenä, josta voi tarkistaa kunkin osallistujan kisanumeron ja lähtöajan. Kaikki osallistujat saavat maalissa Osuuspankin osallistumispalkinnon. Myös sarjojensa kolme parasta saavat mitalit.
KEV:n kesälajien seura-asutilaukset on tehtävä KEV:n toimistolle viimeistään ke 12.4. mennessä. Asut suunnistus-, yleisurheilu- ja yleisseura-asuja. Malleja nähtävissä KEV:n toimistolla. Kuusamon Erä-Veikot
KEV:n ja SusiTiimin nuori edustushiihtäjä Juuso Tossavainen hiihti upeasti pronssille Rovaniemellä tänään käydyissä nuorten SM-kisoissa. Kyseessä oli 20 km:n matka yhteislähdöllä ja vapaalla hiihtotavalla. "Eilinen lievä epäonnistuminen perinteiden kisassa kaiveli senverran, että päätin muutaman kilometrin hiihdon jälkeen vähän kokeilla vauhtia. Pari kaveria lähti mukaan ja sitten sitä mentiinkin vuorovedolla sellaista kyytiä, että oksat pois. Viimeisessä nousussa oli sitten sen verran eväät syöty, että keulapari jätti. Tyytyväinen voin kuitenkin olla, kun pitkästä aikaa sai kunnon mukaisen suorituksen. Tästä on mukava lähteä kohti Kontiolahden SM-kisoja". Näin Juuso jutteli kohta kisan jälkeisessä "haastattelussa".
Ruka Hiihtoon pääsee 25 km retkisarjaan ilmoittautumaan vielä lauantaina aamulla klo 9-10.30 Rukan Hiihtostadionilla. Kilpailutoimisto avautuu klo 9. Osanottomaksu on 40 € ja sisältää huoltopisteillä juomaa ja laturetkipurtavaa sekä maalissa osanottopalkinnon. Retkisarjoissa arvotaan palkinnot, kilpailusarjoissa palkitaan parhaat osanottajamäärän mukaisesti.
Juha Martikainen saavutti miesten SM hopeaa hiihtosuunnistuksen SM pitkällä matkalla Raahessa lauantaina 4.3.2017. Santeri Aikio sijoittui 5:ksi, Miika Haataja 10:ksi ja Teemu Tauriainen 11:ksi. Sunnuntaina kisattiin viesti 3 miehisin joukkuein. KEV oli siinäkin hopealla SK Pohjantähden jälkeen. Joukkueessa suunnistivat Juha Martikainen, Miika Haataja ja Santeri Aikio. KEV 2 sijoittui hyvin viidennelle sijalle. (Markku Bergman, Teemu Tauriainen ja Harri Pitkänen) Hiihtosuunnistajat ovat saavuttaneet talven kuluessa 3 SM hopeaa sekä voiton Lumi-Toukola viestissä. Hisu-kaudesta on jäljellä vielä erikoispitkän matkan SM maaliskuun lopulla Tornion seudulla.
KEV järjestää Lumilajit Liikuttavat hankkeen jatkoksi "Lumilajikoulun" Liikuntakeskuksen Hiihtomaassa. Koulu on hiihtolomaviikolla maanantaista torstaihin, päivittäin klo 11-12:30. Koulun hinta on yht. 35 € ja seuraavilta sisaruksilta 25 €. Ilmoittautumiset KEV toimistolle tällä viikolla, puh. 08-8181100. Tervetuloa!
KEV joukkue Teemu Tauriainen ja Santeri Aikio selviytyivät hienosti SM hopealle hiihtosuunnistuksen SM kisoissa, sprinttiviestissä. Voiton vei Suunta Jyväskylä(Tuomala-Häkkinen) ja kolmas oli Lappeen Riento (Saikko-Saikko). KEV 2 joukkue Miika Haataja ja Juha Martikainen olivat sijalla 8. Henkilökohtaisissa SM sprintissä parhaiten sijoittui KEV tiimistä Santeri Aikio ollen 10s.
Lisää hiihdon sivuilla.
Keilahalli, kuntosali, squash ja snooker ovat esillä pe 17.2. klo 12-20 Avoimien ovien päivänä. Kävijät pääsevät kokeilemaan harrastekeskuksen palveluita ilmaiseksi. Lisäksi mm. keilailua ja squashia opastetaan uusille harrastajille.
RSS ATOM