Ajankohtaista

KEV järjestää Lumilajit Liikuttavat hankkeen jatkoksi "Lumilajikoulun" Liikuntakeskuksen Hiihtomaassa. Koulu on hiihtolomaviikolla maanantaista torstaihin, päivittäin klo 11-12:30. Koulun hinta on yht. 35 € ja seuraavilta sisaruksilta 25 €. Ilmoittautumiset KEV toimistolle tällä viikolla, puh. 08-8181100. Tervetuloa!
KEV joukkue Teemu Tauriainen ja Santeri Aikio selviytyivät hienosti SM hopealle hiihtosuunnistuksen SM kisoissa, sprinttiviestissä. Voiton vei Suunta Jyväskylä(Tuomala-Häkkinen) ja kolmas oli Lappeen Riento (Saikko-Saikko). KEV 2 joukkue Miika Haataja ja Juha Martikainen olivat sijalla 8. Henkilökohtaisissa SM sprintissä parhaiten sijoittui KEV tiimistä Santeri Aikio ollen 10s.
Lisää hiihdon sivuilla.
Keilahalli, kuntosali, squash ja snooker ovat esillä pe 17.2. klo 12-20 Avoimien ovien päivänä. Kävijät pääsevät kokeilemaan harrastekeskuksen palveluita ilmaiseksi. Lisäksi mm. keilailua ja squashia opastetaan uusille harrastajille.
KEV järjesti Kuusamon Liikuntakeskuksen Lumimaassa koululuokille kaksipäiväisen teemapäivän hiihdon, mäkihypyn ja ampumahiihdon merkeissä. Kuusamon kouluilta osallistui ala-asteiden oppilaita rasteilla eri lumilajien tutustumiseen. Keskiviikkona oli illalla yleinen tutustuminen talvilajeihin perheille ja nuorisolle. Kipakka pakkassää suosi molempina päivinä ja lämmikkeeksi oli makkaraa sekä lämmintä mehua.
Piirinmestaruushiihdot Petäjälammella lauantaina 28.1. klo 11 alkaen ja maakuntaviesti Liikuntahallin Hiihtomaassa sunnuntaina 29.1. klo 11 alkaen.
Piirikunnalliset hiihdot kisattiin Vasaraperän valoladulla erinomaisissa olosuhteissa. Latu oli kunnossa ja useat paransivat aiempia reittiennätyksiään.
Lisää hiihdon sivuilla.
Ruka Nordic 2016 talkootuntilistoja pyydetään palauttamaan jouluun mennessä. Ohessa talkootuntilomake, joka pyydetään palauttamaan KEV toimistolle tai sähköisesti kev@kev.fi. Palauteraportit pyydetään toimittamaan vastuualueittain jouluun mennessä; sähköisesti osoitteella: seppo.linjakumpu@kev.fi.
RSS ATOM