Ajankohtaista

Tuomas Runnakko voitti tänä keväänä korttelirastien arvonnassa polkupyörän. Onnittelut voittajalle! Mukana oli kaikkiaan 95 arvonnassa mukana ollutta; Tervetuloa mukaan myös kesän rasteille!
KEV:n kevään vuosikokous pidetään osuuspankin kokoustiloissa to 4.5.2017 klo 18 alkaen. Kokouksessa palkitaan talvella menestyneitä urheilijoita, käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2017 sekä käsitellään KEV toimintastrategiaa. Tervetuloa!
Mainarit seuraa edustava maajoukkuekeilaaja Joonas Jehkinen voitti Kuusamon Pääsiäiskeilailun selkeällä erolla Juha Ollonqvistiin ja Tuomas Uusinarkaukseen. Kuusamolaisista olivat finaalissa mukana Rubo:n Veikko Leinonen kuudes ja KEV:n Helge Määttä 8s.
Hippo-hiihdot hiihdetään Kuusamon Liikuntahallin maastossa keskiviikkona 5.4.2017 klo 17.30 alkaen. Numeroliivien jako alkaa klo 16.30; jäähallin viereisessä pukuhuoneessa. Lähtölistat ovat tässä liitteenä, josta voi tarkistaa kunkin osallistujan kisanumeron ja lähtöajan. Kaikki osallistujat saavat maalissa Osuuspankin osallistumispalkinnon. Myös sarjojensa kolme parasta saavat mitalit.
KEV:n kesälajien seura-asutilaukset on tehtävä KEV:n toimistolle viimeistään ke 12.4. mennessä. Asut suunnistus-, yleisurheilu- ja yleisseura-asuja. Malleja nähtävissä KEV:n toimistolla. Kuusamon Erä-Veikot
KEV:n ja SusiTiimin nuori edustushiihtäjä Juuso Tossavainen hiihti upeasti pronssille Rovaniemellä tänään käydyissä nuorten SM-kisoissa. Kyseessä oli 20 km:n matka yhteislähdöllä ja vapaalla hiihtotavalla. "Eilinen lievä epäonnistuminen perinteiden kisassa kaiveli senverran, että päätin muutaman kilometrin hiihdon jälkeen vähän kokeilla vauhtia. Pari kaveria lähti mukaan ja sitten sitä mentiinkin vuorovedolla sellaista kyytiä, että oksat pois. Viimeisessä nousussa oli sitten sen verran eväät syöty, että keulapari jätti. Tyytyväinen voin kuitenkin olla, kun pitkästä aikaa sai kunnon mukaisen suorituksen. Tästä on mukava lähteä kohti Kontiolahden SM-kisoja". Näin Juuso jutteli kohta kisan jälkeisessä "haastattelussa".
Ruka Hiihtoon pääsee 25 km retkisarjaan ilmoittautumaan vielä lauantaina aamulla klo 9-10.30 Rukan Hiihtostadionilla. Kilpailutoimisto avautuu klo 9. Osanottomaksu on 40 € ja sisältää huoltopisteillä juomaa ja laturetkipurtavaa sekä maalissa osanottopalkinnon. Retkisarjoissa arvotaan palkinnot, kilpailusarjoissa palkitaan parhaat osanottajamäärän mukaisesti.
Juha Martikainen saavutti miesten SM hopeaa hiihtosuunnistuksen SM pitkällä matkalla Raahessa lauantaina 4.3.2017. Santeri Aikio sijoittui 5:ksi, Miika Haataja 10:ksi ja Teemu Tauriainen 11:ksi. Sunnuntaina kisattiin viesti 3 miehisin joukkuein. KEV oli siinäkin hopealla SK Pohjantähden jälkeen. Joukkueessa suunnistivat Juha Martikainen, Miika Haataja ja Santeri Aikio. KEV 2 sijoittui hyvin viidennelle sijalle. (Markku Bergman, Teemu Tauriainen ja Harri Pitkänen) Hiihtosuunnistajat ovat saavuttaneet talven kuluessa 3 SM hopeaa sekä voiton Lumi-Toukola viestissä. Hisu-kaudesta on jäljellä vielä erikoispitkän matkan SM maaliskuun lopulla Tornion seudulla.
RSS ATOM