Ajankohtaista

KEV jatkoi mitaliputkea kauden SM hiihtosuunnistuksessa. KEV sai miesten pääsarjan H21 pronssia joukkueella Juha Martikainen ja Teemu Tauriainen. Kisat käytiin Keravalla. Samoissa kisoissa Juha Martikainen oli 4s. henkilökohtaisessa H21 sprinttikisassa. Teemu Tauriainen oli sijalla 8.
KEV will organize "Ruka Hiihto"-Event at Ruka on 31.3.2018, 16:00. Tracks are 25 and 40 km. More information, see at Invitation.
Kuusamo oli tämän vuoden maakuntaviestissä sijalla 5. Kisa hiihdettiin Iissä ja voitto meni järjestävälle Iin:n joukkueelle, Oulu 1 toisena, Oulu 2 kolmantena ja Raahe 4s ennen Kuusamoa.
KEV sijoittui kolmanneksi Sotkamossa kisatussa Hiihtosuunnistuksen SM-viestissä. Voiton vei Suunta Jyväskylä ja toisena oli SK Pohjantähti. SM Keskimatkalla Santeri Aikio oli 4s voiton mennessä Tero Linnainmaalle.
Lauri Maaninka saalisti pronssimitalin nuorten M16 - sarjassa ampumahiihdon sm-kisoissa Lahdessa. La matkana oli 10 km ja 4 ammuntaa. Tauluja kaatui 12 kpl ja kovan hiihdon jälkeen tuloksena siis 3. sija. Hieno suoritus! Su matkana oli 7,5 km neljällä ammunnalla. Hieman huonompi ampumasuoritus antoi lopputulokseksi viidennen sijan.
Lahden suurmäessä käytiin ke 17.1.2018 SM-kilpailu, jonka voitti OH:n Niko Kytösaho. Hopealle ponnisti KEV:n Lauri Asikainen ja pronssille Juho Ojala. Jonne Veteläinen oli 8s. ja Kalle Heikkinen 20s.
Ruka Nordicin talkoolaisten päättäjäiset pidetään keilahallilla la 27.1.2018 klo 18-21. Perinteiseen tapaan nautimme hyvää ruokaa ja juomaa, keilaamme, arvontaa sekä leppoisaa yhdessä oloa! Ilmoittautumiset KEV toimistolle ke 24.1. klo 16 mennessä, puhelimitse 08-8181100. Tervetuloa! KEV/ Ruka Nordic Järjestelytoimikunta
Viikonloppuna hiihdetään kahdet vapaan tyylin hiihtokisat Rukalla. Lauantaina hiihdetään yhteislähtönä ja sunnuntaina väliaikalähtönä.
Juuso Tossavainen voitti kultaa M20 sarjan, perinteisellä 10 km:lla, Nuorten SM Hiihdoissa Iisalmessa.
RSS ATOM