Ajankohtaista

Seurakysely toteutetaan 1.-14.6.2020. Vastaamaan pääsee KEV nettisivuilla, etusivulla oikealla ylhäällä löytyy linkki: "Vastaamaan tästä". Kyselyssä on kaksi sivua, lopuksi painamalla "Lähetä" vastaus lähtee seuralle. Vastauksia analysoidaan ja otetaan huomioon seuran uudessa toimintastrategiassa. Vastausaikaa on siis kaksi viikkoa; 1.-14.6.2020.
Polkupyörän voitti arvonnassa Ea Kallunki. Onnittelut voittajalle! Arvontaan osallistui 192 lipuketta, joten osanotto oli runsas tällä kertaa.
KEV tarjoaa kesän 2020 aikana harjoituskarttoja Kuusamon eri suunnistus-maastoihin. Karttoja voi kysellä KEV toimistolta, puh. 0400-706433, Seppo Linjakumpu.
Kuusamon Erä-Veikot ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 1.6.2020 klo 18 Kuusamon kaupungintalolla, valtuustosalissa. KEV hallituksen kokous klo 16.30 samassa paikassa.
KEV henkilöstö on lomautettu toistaiseksi 14.4.2020 alkaen korona-epidemian takia. Seppo ja Päivi käyvät viikoittain hoitamassa toimistolla seuran juoksevia asioita.
Kuusamon keilahalli sulkee ovensa toistaiseksi ke 18.3. klo 8 alkaen. Syynä sulkemiseen on viranomaisten määräykset, joilla on tarkoitus rajoittaa koronaviruksen leviämistä. KEV seuraa viranomaisten ohjeita ja tiedottaa, kun keilahalli avataan uudelleen yleisölle.
KEV:n hallitus on päättänyt toistaiseksi keskeyttää seuran harjoitus- valmennus- ja kilpailutoiminnan. Alla tiedote asiasta.
RSS ATOM